Nar dejtingstjanster borjade bli mer och mer populara pa internet ville folk ha nagot mer specifikt

Nar dejtingstjanster borjade bli mer och mer populara pa internet ville folk ha nagot mer specifikt

Istallet forut att ta chansen att hamna hos en person som saknade jamforbara intressen borjade man efterfraga dejtingsidor som tog dejtingen kungen allvar, ej bara erbjod korta och oforutsagbara relationer. Det blev nu allmant accepterat att man kunde finn sann karlek och en langvarig relation genom online-dating.

I och med det ej ar mycket som man traffar en eventuell livslang partner finns det ett storre behov av att skapa nischmarknader for natdejting. Academic Singles ar en perfekt plattform forut dessa personer. Det ar an battre for dem som soker en partner som inneha synonym akademiska prestationer som dem sjalva har.

Inneha du kommit sa fjarran i din akademiska karriar att du ej langre behover betala sa jatte- epok kungen jobbet? Nog ar det dags att investera lite energi pa att utforska romantiska relationer som kan vara pro livet? Om du ar serios med ditt dejtande och ar redo att investera bade mentalt och fysiskt, sa ar Academic Singles for dig. Hos oss kan allt intraffa!

Antal medlemmar/aktivitet

Academic Singles har i dagslaget runt 110 000 medlemmar i Sverige, och konsfordelningen ar tamligen regelbunden, med 53% man och 47% kvinnor. Jamfort med andra populara dejtingappar som Tinder, sa drar Academic Singles till sig en aldre allman. Medelaldern forut hanar kungen plattformen ar 36,1 ar, under tiden den for kvinnor ligger gallande 36,3 ar. Minsta alder for registrering ar dock 18 ar, och plattformen har anvandare som stracker sig fran 20 ar avsluta upp till och kvar 60 ar.

Webbsidan inneha ej likadan antal brukare som dejtingsajter som fokuserar pa baksida av underben som oftast kallas “casual dating”, dar det ar vanligt att man enkom samlas en eller ett par ganger. Ett spar kungen hur det svenska samhallet fungerar idag ar att folk har mindre och mindre tid pro seriosa foremal och eftersom foredrar ett “one night stand” stundtals.

Nar man ar ung kan det besta lattare att trivas med en mer flyktig livsstil, men allteftersom man vaxer forstar man behovet fran att placera sig ner. Bade fysiskt och mentalt. Efter manga ar av flyktiga forhallanden, blir manga trotta gallande att ej finn nagon som de kan ha en segsliten och karleksfull relation med. Som ett utslag soker de efter ett mer allvar dejtingalternativ som Academic Singles, som lockar ett stort antal singlar som letar efter nagot som ar langsiktigt och meningsfullt.

Det finns farre medlemmar gallande Academic Singles an flera andra dejtingsidor, men det utfor det lattare att finn en partner som battre passar dina onskemal. Darmed uppnas en taktfast lagom. Ifall du som svensk dam eller man ar valutbildad och redo att ta romantiken till nasta niva, ar Academic Singles precis dejtingsajt for dig.

Funktioner/olika appar

Massa valjer vilken dejtingtjanst som amna anvandas baserat pa flirtiga emojis för henne vilka funktioner som erbjuds. Det ar sarskilt tydlig med dejtingappar som riktar sig till de yngre, som exempelvis Tinder. Utvecklarna inneha nastan gjort det till ett spel, vilket utfor det kopiost mer fordelaktigt att hantera appen an att skrida gallande en klassisk dejt.

Academic Singles har en frank, effektiv och tydlig svar som fokuserar pa att du amna fa mojlighet att motas nagon. Efter att du har registrerat dig och svarat pa de 34 unika fragorna sa kommer du att utvarderas och matchas med potentiella partners. Om du vill kan du tillika fylla i plus information om dig jag, till foredome intressen och preferenser.

Plattformen ger dig aven mojlighet att plocka del av dina egna testresultat forut att bilda dig nagot om dig personligen dartill vem som passar dig som partner. Den psykologiska utvarderingen visar dessutom hur adekvat du kan besta forut nagon som du ar intresserad av, baserat gallande deras kombinerade testresultat. Det ar ej nodvandigt att deras sammanlagda utslag ska rost helt forut att det amna klara av finnas en potential pro en relation. A andra sidan kan det tydlig hjalpa till att mojliggora forsta steget i forhallandet.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *